“Her Çocuk Bir Şiir” Yarışmasında 3.lük ödülü aldık.

Okulumuz 9. Sınıf öğrencisi Nevran DEMİRKOL Mevlana Celaleddin Rumi ye ait Etme adlı şiir ile 3. Olmuştur.

Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 4.’sü düzenlenen “Her Çocuk Bir Şiir” yarışmasının ödül töreni Mersin Büyükşehir Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Törene; Sayın Kaymakamımız Muhittin Pamuk, Eğitim /Kültür Ataşesi Yusuf İnanıroğlu, İl Milli Eğitim Müdür vekili Serbülent Sevdi, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, Şube Müdürleri Kadir Karakuş, Abdurrahman Akbuğa, Sülün Pamuk, Kamil Durdu, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödül töreninde şiirlerini seslendirdi. İzleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Öğrenciler ödüllerini Sayın Kaymakamımız Muhittin Pamuk başta bulunmak üzere Eğitim/Kültür Ataşesi Yusuf İnanıroğlu ve Müdürümüz Adem Şimşek’in elinden aldı.

22-04-201922-04-201922-04-2019

Yayın: 22.04.2019 - Güncelleme: 22.04.2019 13:35 - Görüntülenme: 317