OKULUMUZ ODTU KUZEY KIBRIS KAMPÜSܒ NÜN DÜZENLEDİĞİ ULUSLARARASI YILIN GENÇ YEŞİL BEYNİ YARIŞMASINDA DÜNYA 3.SÜ OLMUŞTUR.

PROJE ADI : YAĞMUR SUYUNU VE LAVABO ATIK SUYUNUN REZERVUARLARDA KULLANARAK DOĞAL GÜBRE OLUŞTURULMASI

ODTU KUZEY KIBRIS KAMPÜSÜ’ NÜN DÜZENLEDİĞİ ULUSLARARASI YILIN GENÇ YEŞİL BEYNİ YARIŞMASI’ NIN BEŞİNCİ YILINDA Amerika Birleşik Devletleri, Bahreyn, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Brezilya, Endonezya, Etiyopya, Türkiye, Fiji, Filipinler, Hindistan, Hollanda, Kanada, Kenya, Kırgızistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Makedonya, Malezya, Pakistan, Mısır, Nijerya, Singapur, Ürdün ve Vietnam’dan FARKLI ÜLKEDEN 328 İLGİ ÇEKİCİ PROJE BAŞVURUSU OLMUŞTUR. BU BAŞVURULAR ARASINDAN İLK 5’ E SEÇİLEREK FİNALE KALMAYA HAK KAZANAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN SAMET CAN ŞEN VE SERHAT KESER’ E  5-8 EKİM TARİHLERİ ARASINDAKİ SUNUMLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Yayın: 14.10.2016 - Güncelleme: 14.10.2016 09:42 - Görüntülenme: 830